Rymd

Nu har det gått en period då jag inte har målat så mycket.
Helt stiltje har det inte varit men jag har inga direkt färdiga tavlor.
Har lekt lite med färgerna och testat olika tekniker. Blandat metallick med vanlig matt färg och även blandat och lekt med vatten.
Just nu är jag inne i en rymd-period. Det är ju helt magiska färger i fotona som rymdnissarna har tagit runt om i galaxen...eller hur det nu går till ;) Och det är därifrån som jag har hittat lite inspiration.
Än så länge är det mest på lekstadiet men jag har några ideér på vad jag vill göra. 
Vi får väl se hur det går..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-01-24 @ 22:01:13   

En känsla av mod?

En god vän föreslog att jag skulle börja måla lite abstrakta tavlor. Att hitta en känsla och beskriva den i färg. Så det är vad jag har sysslat med ikväll. Jisses vad det var svårt!! Men jag tror att det är rätt bra terapiarbete i alla fall, och det kanske är vad jag behöver just nu.. Inte måla för att det ska bli fint utan bara måla det jag känner, utan krav och förväntan. Det kan ju inte bli fel när man inte har något att jämföra med. Och ingen annan vet hur det ser ut i mitt huvud och i mina tankar.. Det gör bara jag. Men det kanske är därför det känns så svårt att visa dessa tavlor. Det blir ju en sorts nakenhet man visar upp för omvärlden. Känner mig inte riktigt redo för det än så därför blir det ingen tavla ikväll att visa upp. Men kanske kanske kanske känner jag mig modigare en annan dag..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-01-11 @ 22:07:36   

Att hitta tillbaka till sitt hjärta...

Har inte varit så aktiv i mitt bloggande på ett tag nu. Mestadels av privata skäl. Det är ju så att om man inte hittar sitt hjärta i sina företaganden så lyckas man sällan. Det är lite så jag känner i alla fall. Det händer så mycket runt omkring mig just nu och jag hinner inte riktigt med. Men jag försöker!! Det är bara den där gnistan, inspirationen, som fattas... Men den kommer tillbaka!! Det gör den alltid...
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-01-09 @ 22:04:02   

Textilfärg

Har en massa textilfärg hemma som bara ligger och skräpar. Så igår tänkte jag att jag skulle testa den. Skar ut en shablon och pressade på färgen med en tjock rund pensel. Det var faktiskt mycket lättare än vad jag hade trott. Det som tog tid var att skära ut, i det här fallet, bokstäverna. Frågan är om man ska våga testa på något mönster oxå. Är ju lite het på döskallar så det kanske skulle vara nåt att prova på..                                                                 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-01-02 @ 19:17:16